Go to Top

Body-sds

Body-sds

Body-sds er en forkortelse for Body Self Development´s System.

Det er en massage, der skaber det rum i din krop, hvor kroppen helbreder sig selv, både fysisk, psykisk og åndeligt. Jeg tager altid udgangspunkt i hele mennesket og lægger ikke kun fokus på det område af din krop, der gør ondt.

Mennesker kommer til mig med et eller andet, der gør ondt i kroppen. De kommer også, når de kan mærke, at de har svært ved at håndtere de stadigt stigende krav fra omgivelserne i familie- og arbejdslivet. Ligeledes kommer der sportsudøvere og får hjælp med at eliminere deres sportsskade. Læs mere hér, hvis du vil vide, hvad tilfredse klienter har at berette.

En behandling tager ca. en time og jeg har erfaring med at hjælpe og behandle menneskelige problemer indenfor følgende områder:

Bevægeapparatet:

ondt i ryggen og nakken, museskader, tennis- og golfalbue, løberknæ, kolde skuldre, ømme led, gigt, samt forstuvninger og fibersprængninger.

Kredsløbet:

allergi, eksem, astma, smerter i nyrerne, galdesten, fordøjelsesproblemer, samt infektionssmerter.

Nervesystemet:

følelsesforstyrrelser, stress, angst og traumer.

Body-sds er et behandlingssystem, der er udviklet gennem tre generationers erfaringer med at hjælpe mennesker med både fysiske og psykiske lidelser.

Prisen for en behandling er kr. 750,-

Body-sds stammer fra København og ledes i dag af 2. og 3. generation. Ønsker du at vide mere om Body-sds læs her.